My Weblog: umraniye elektrikci uskuadar elektrikci usta elektrikci sisli elektrikci

Медицински център по холистична медицина

АНТИЦЕЛУЛИТНА ТЕРАПИЯ С ОЗОН

Какво лекува?

* Лечение на целулит
* Лечение на стрии
* Премахване на паласки
* Премахване на бричове
/ за по-добър ефект, нашият център препоръчва да се комбинира с антицелулитен масаж /
* Премахване на гуша
* Кожни заболявания /бръчки и пъпки/
* Много добър ефект при излишните мастни натрупвания, като някои оприличават озонотерапията с мултиинжекторна „нехирургична липосукция“.


Какво представлява антицелулитната терапия с озон?

При антицелулитната терапия с озон се спомага за разрушаването на склерозиралата обвивка на мастните тъкани и по този начин намалява проявленията на т. нар. портокалова кожа. Озонът не само активизира мастният обмен, но и създава механизъм за естествено намаляване на мастните натрупвания. Кръвообращението в тъканите се подобрява, като кожата става по-гъвкава, стегната и еластична. Нормализира се структурата на съединителната тъкан. При системно вкарване на озон хормоналният баланс и обмяната на веществата се възстановяват.

Процедурата се извършва като се вкарват медицински игли подкожно в засегнатите участъци и се подава определено количество озоно-кислородна смес. Най-ефективно е лечението на целулит в началните стадии. Когато процесът е напреднал е необходимо съчетаване с други форми на терапия като антицелулитен
масаж. Необходими са общо 10 терапии, два до три пъти седмично, но това зависи най-вече от стадия.

Какво представлява козметичната терапия с озон?

При козметични корекции се прилага подкожно апликиране с чиста озонова смес в определена концентрация и количество. Озонът се поставя около бръчките повърхностно и подкожно с много фина игла за мезотерапия. Така се подобрява микроциркулацията, обновяват се клетките, стимулират се обменните процеси в тях. Неутрализира се разрушителното действие на свободните радикали. При това се стимулира синтезът на колаген и еластин и се възстановява естествената способност на кожата да задържа влагата. В резултат се изглаждат бръчките, постига се значителен подмладяващ ефект, кожата става по-еластична и гъвкава. Необходими са 8-10 процедури, три пъти седмично.

Категории: ЕСТЕТИЧНИ ТЕРАПИИ

Коментарите са спрени.