My Weblog: umraniye elektrikci uskuadar elektrikci usta elektrikci sisli elektrikci

Медицински център по холистична медицина

Обикновен и китайски лицеви

a href=“http://holistic-medicine-burgas.com/wp-content/uploads/2012/01/obik_1.jpg“>

Какъв ефект предизвикват?
• Релаксиращ и успокояващ
• Козметичен и възстановяващ
• Помага при главоболие
• Помага при високо кръвно

Същност на обикновения и китайски лицев масаж:
И двата масажа имат неимоверен, терапевтичен, релаксиращ, козметичен и възстановяващ ефект. Повлияват невероятно състоянията след умствена умора, главоболието, стреса, напрегнатостта на лицевата мускулатура, кръвното и още много други проблемни състояния. Отстранявайки спазъма на мимическата мускулатура, се снемат възбудните огнища в мозъчната кора. Още в началото на масажа, клиентът изпада в неподвластен за него транс, като следствие на релаксиращия ефект на похватите. След края на сеанса, човек се удивява на изключителното му действие, в релаксиращ, възстановяващ, освежаващ и най-вече във видимо променен външен лицево-козметичен ефект.
Разликата в двата масажа, е както вече упоменахме при китайския масаж. При последния изборно се работят точки от съответните меридиани, като се търси съответно, по-релаксиращ или по-възбуждащ ефект, като лечебното въздействие тук е с водещо значение.
Друг интересен момент, е че работейки само върху главата, може да се повлияе и върху цялото тяло. За тези, които изискват, пълно отпускане, класиката, е също незаменим похват.