My Weblog: umraniye elektrikci uskuadar elektrikci usta elektrikci sisli elektrikci

Медицински център по холистична медицина

Пасивна йога за двама

Кондиционалната програма се изпълнява от двама души, като клиентът се въвежда в много приятни трансови изживявания и психо-телесни усещания. Основната цел на тази методика е чрез масажа и максималното разтягане на целия ставно-мускулен и сухожилен апарат, да се „отключи” пътя на жизнената енергия по проводните пътища и в енергийните центрове на пациента, което да доведе до неговото възстановяване и лечение. Затова мисля, че това е една незаменима техника при рехабилитацията на почти всякакъв вид неврологични и ортопедични патологии, не умаловажавайки действието й и при другите заболявания.
Всъщност прилагането й има много по-добър ефект от различните физикални екстензии, като пулитерапия, подводни екстензии и т. н. Практиката ни показва почти 95% възстановяване на тежките форми на дискова патология, до десетата процедура. Говоря най-вече за патологии, които дълго време са били подлагани на медикаментозно или на някакъв друг вид лечение, което обаче не е повлияло на болката нито е помогнало за отстраняването на проблема.

Всички изброени техники до тук, са неизменно свързани и неотделими, като процес на двигателен режим и дишане. Затова в центъра се провеждат и специализирани курсове за усвояване на така нареченото „Цялостно биоенергетично дишане”.